Jobben ble utført på Mittanbud

Rengjøring - 120 kvm - Annenhver uke

Ønsker husvask annenhver uke. Vi ønsker å ha kontinuitet i personen som kommer slik at han/hun blir kjent med huset. Til å begynne med vil det kun være 1. etasje og 2. etasje. Det er ca 120 kvm bestående av et bad, et wc, kjøkken, stue, gang, trapp og tre soverom. Etterhvert (når vi har fått orden på kjelleren) vil vi også bestille vask av denne. Da blir det rundt 145 kvm. Vil beskrive det som normal husvask, men legge ved litt spesifikasjoner for ordens skyld: Støvsuge alle gulv + sofa Vaske alle gulv Vaske kjøkken, bad og wc Støvtørke alle lister, karmer, dører, over bilder, tv osv, gelender i trapp, list langs med trinn i trapp, møbler (som sjenk, hyller osv) Vask av overflater der de ser skitne ut, eksempelvis skapdører til sjenk, tv benk, speil på garderobeskap, dører osv. Ønsker at dere oppgir om pris er inkludert mva eller om det kommer i tillegg. Håper dette høres interessant ut. Si ifra hvis dere lurer på noe.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. apr 2022, under kategorien Rengjøringstjenesterog ble utført av A&N RENHOLD AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte A&N RENHOLD AS for å utføre jobben

A&N RENHOLD AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rengjøring - 120 kvm - Annenhver uke

A&N Renhold vasker for oss annenhver uke. Vi er veldig fornøyd med kvalitet på arbeidet. Har testet flere renholdere før dem, men opplevde gjennomgående unøyaktig arbeid. A&N Renhold er nøyaktige og møter opp til avtalt tid. De tar også konkurransedyktig pris.

Skrevet av Kristin

aug., 2022

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste