Jobb-id: 3243309, Registrert: 26.04.2022

* Fortsatt ledig: Gulvlegger vinylbelegg baderom

1970 Hemnes

Jeg trenger en gulvlegger - ** HELST I MORGEN ** - en gulvlegger som kan reise til Hemnessjøen og legge 6,3 kvm våtromsvinyl på vårt baderom på hytta i Slengaveien, 1970 Hemnes (vestre side av Hemnessjøen. Vi står fast i vente på håndverker på tredje uken og har rørleggere og elektriker på vent for at gulvet skal bli ferdig så vi får fullført badet.

På vårt baderom står det en rull med "Tarkett Aquarelle Dark Oak" i størrelse 200 x 615 cm. Gulvet er ferdig støpt med varmekabler og ettersparklet og er 100 % ferdig til gulvlegging.

Du må selv ha korrekt verktøy og utstyr for legging av vinylgulv samt sveising av kanter, du må´ha lim og "sveisetråd" eller hva det heter for vinyl. Vinylbelegget er tilnærmet svart i fargen - og kan ses på linken der det ble kjøpt:

https://gulvdeal.no/gulvbelegg/6895-208-tarkett-aquarelle-dark-oak.html

HVA GJØR VI..?
1) Du ringer meg og sier "YES, dette kan jeg gjøre i dag eller i morgen.!".
2) Vi avtaler tidspunkt og jeg møter på adressen når du ankommer.


Reisetid til hytta fra Tusenfryd på Oslos søndre bygrense: ca. 52 minutter. Du får full gateadresse pluss GPS-koordinater å kjøre etter.

Please ring meg den prisen du antar du trenger for å ta et slikt HUTIGOPPDRAG..!!

P.S. Bildet er tatt etter rørleggerarbeid under gulvnivå. Etter dette er undergulv, isolasjon, øvre gulv, varmekabler, påstøt og avrettingssparkling foretatt. Gulvet er FERDIG til gulvlegging.

Jobbtyper

  • Malertjenester

    • - Gulvbelegg
    • - Våtromsbelegg
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Gulvbelegg
    • - Våtromsbelegg

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb