Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering av bad

Vi ønsker en befaring og pristilbud på totalrenovering av bad. Det er snakk om tre våtrom som skal slås sammen til ett og vil inkludere innredning, flis, rør, elektro, murer. Vi ønsker at arbeidet skal utføres i løpet av juli.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 30. apr 2022, under kategorien Helrenovering av bad og Ansvarlig utførendeog ble utført av BERGEN GRUPPEN AS i Bergen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BERGEN GRUPPEN AS for å utføre jobben

BERGEN GRUPPEN AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.3 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Totalrenovering av bad

Bergen gruppen (BG) skulle slå sammen tre våtrom til et stort og moderne bad og vaskerom. Badet ble fint til slutt. MEN - BG er temmelig dårlig på prosjektering og prosjektstyring og dårlig på kommunikasjon. De skulle bruke fem uker på totalrenovering og vi reiste bort i mellomtiden. I løpet av perioden var det tre forskjellige prosjektledere som var involvert og vi ante ikke hvem vi skulle forholde oss til. I tillegg ble vi kontaktet av flere forskjellige underleverandører av BG om forskjellige avklaringer. Når vi kom hjem etter fem uker var badet halvferdig, uten at vi hadde fått beskjed om det. Det er nå ti måneder siden de begynte arbeidet og fremdeles er ikke alt ferdigstilt.

Skrevet av Morten

april, 2023

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste