Jobb-id: 3251709, Registrert: 5.05.2022

Fjerne fjell, planere ut tomt

1397 Nesøya

Vi ønsker å planere ut deler av vår tomt som i dag en en bratt skrånende naturtomt. Det området som er nærmest huset hvor vi ønsker å fjerne det meste av fjellmassene er ca. 5 meter høyt, 5 meter bredt og 10 meter langt. Deretter blir det vesentlig mindre masse som må fjernes videre, de neste ca. 30 meter. Mot slutten kanskje man må fylle ut for å få det plant.

Det området med mest masse ligger ganske nærme huset (ca. 5 meter unna), som da muligens er avgjørende om man kan pigge, sprenge eller må sage bort fjellet.

Det må også vurderes hvordan man må støtte opp "veggen" som blir igjen etter arbeidene, for å sikre at det ikke med årene begynner å "drysse" stein.

Har også mulighet til å planere ut en annen del av tomten med løsmassene som blir som et resultat av dette, så jeg tror ikke det er behov for å kjøre bort masse.

Vi har også ønske om å gjøre en del andre ting ifm. prosjektet, som å bygge garasje, mulig svømmebasseng, legge belegningsstein, oppsetting av nye støttemurer og asfaltere vei inn til huset, så om en entrepenør ønsker å vurdere hele oppdraget så er det også interessant.

Men første fase er altså vurdering av omfanget med å planere ut tomten.

Se vedlagte bilder for å se "skråningen" som vi ønsker å planere ut.

Trengs det mer informasjon, ta kontakt, så kan vi avtale en befaring.

Jobbtyper

 • Anleggsgartner og grunnarbeid

  • - Utgraving/Planering
 • Entreprenører

  • - Entreprenører
 • Maskinentreprenører

  • - Sprengning
  • - Utgraving/Planering

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb