Jobben ble utført på Mittanbud

Rengjøring - 30

Jeg skal leie ut leiligheten min over kortere perioder og jeg trenger noen som kan være fleksible i å ta vaske jobber når det trengs mellom leietakere. Jeg har behov for at du kommer å vasker leiligheten grundig. Det inkluderer eventuelt følgende arbeidsoppgaver:  - vasking/støvsuging av gulv - vasking av vinduer - vasking av bad  - vaske kjøkken - vaske skitten oppvask/sette på og rydde ut av oppvaskmaskin  - skift av sengetøy  - legge sengetøy i skittenstøykurv i bod nede i kjelleren  - skifte sengetøy på senge/legge klar sengetøy for sovesofa. - legge frem håndklær  - legge frem 4 do ruller fra lager(boden) i kjelleren  - informere meg av skader/ødelagte ting  Er villig til å betale litt mer på rød dager og på dager hvor det er gitt kort varsel. Vil helst jobbe med månedlig fakturaer. Nøkler og tilgang til leilighet vil være tilgjengelig ved hente punkt :). Om dette noe du er villig til å gjøre så vil jeg gjerne ta samtalen videre til hvor mye betalt dere tar for hver vask? 

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 6. mai 2022, under kategorien Rengjøringstjenesterog ble utført av Jovo AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Jovo AS for å utføre jobben

Jovo AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rengjøring - 30

Jeg brukte Jovo AS i 5 måneder for å vaske leiligheten min siden jeg leide den ut via Airbnb. Jonas var veldig imøtekommende og kommunikasjon gikk plett fritt. Jobben deres var fantastisk og de ordnet hvis det var noen klager. Prisen var også utrolig gunstig ! Jeg hadde anbefalt dem på det sterkeste! Jeg kommer til å bruke dem hver gang nå.

Skrevet av Ileen

nov., 2022

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste