Jobb-id: 3254739, Registrert: 9.05.2022

Service og installasjonselektriker for Sameie

3042 Drammen

Sameiet Austad Skog Terrasse ønsker å knytte til seg service og installasjonselektriker for bygningsmassen, montering av el-bil ladere m.m. Valgt elektriker vil også bli anbefalt til sameierne i Sameiet. Bygningsmassen består av 5 bygg med til sammen 52 leiligheter på ca 130m2 pr enhet. Byggene er bygget i 1983 og 1985 og er bygget som terrasse blokker. Det ble lagt opp ny del hvis infrastruktur for el-bil ladere i 2020-21. Deler av garasjeanlegget må ha lik lader for alle, mens deler av garasjene får strømmen til ladere direkte fra leilighet. (Må legges opp nytt strekk fra leilighetene)
Valgte installasjonsfirma bør også kunne tilby service uttrykning hvis det skulle være behov.

Er dette av interesse så ta kontakt. Enkeltpersonsforetak eller bedrifter som helt tydelig ikke har infrastrukturen internt til å kunne håndtere dette blir ikke vurdert.

Alle aktuelle blir kontaktet etter evaluering. Evaluering kan ta noe tid, da det er mye som foregår om dagen for styret.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb