Jobb-id: 3257289, Registrert: 11.05.2022

Montasje kjøkken og garderobe

0555 Oslo

Heisann,

Installasjon av kjøkken og garderobe i leiligheten min. Jeg håper dere kan ta oppdraget.

Tegninger og oppriss er vedlagt.

Kjøkkenet blir levert mandag 30. mai. Montering kan starte tirsdag 31. mai, men må helst slutte torsdag 2. juni (3 dager). Jeg håper det er nok. Hvis ikke så kan det ta lenger tid, men jeg må dra til Bergen tidlig på morgenen fredag 3. juni, så vil helst ha det ferdig før det hvis det er mulig.

Etter monteringen må det tas opp mål for topplaten. Dere må lage noen ganske så nøyaktige mål, slik at jeg kan si fra til leverandør og de kan lage topplaten for meg. Den monteres i ettertid. De har ca. 10 ukers produksjons- og leveringstid. Så ca. medio august kanskje. Hvis dere vil hjelpe med det også, så er det helt konge.

Kjøkken
Det skal være relativt enkle moduler å installere, som IKEA. Man skal i teorien kunne montere det selv. Men jeg trenger også hjelp med fusing og justering av plater og montering av hvitevarer osv., så det er best at jeg får hjelp til å installere kjøkkenet.

- Generell montering
- Fusing og tilpassing av plater (sideplater, topp/bunn plater, mm).
- Montering av hvitevarer (kombiskap, oppvaskmaskin, ovn)
- Montering av ventilator (må skjære ut åpning for ventilatoren)
- Montering av LED-lys i overskap (må skjære ut hull til lysene)
- Oppmåling til topplate


Garderobe
Det er to garderober som skal monteres. Selve garderobe skapet monterer jeg selv.

Det jeg trenger hjelp til er fusing og tilpassing av side og topp panelene. Altså skjæring og tilpassing av 6 plater. Jeg vurderer kanskje å lage en slags løsning for å feste hengsler på et eller flere sidepanel, for å lage et knøttlite skap for lagring av feks. klesstativ og mop osv. Dette blir isåfall på den ene eller begge sidene av garderoben som er ved el-skap (fordi den garderoben er dypere enn den lille garderoben).

Alt av kjøkken, hvitevarer, garderobe osv, stiller jeg med. Jeg trenger folk med skills og maskiner til å montere det. Vi kan ha et møte om dette, men bare sender over slik at dere har en ide over hva som må gjøres. Men prøv å si fra i god tid om dere kan gjøre det eller ikke, slik at jeg vet. Utrolig kult om dere kan hjelpe til med dette.

Kom gjerne med forslag til pris for montering, så skal jeg ta vurdering ut fra det.

Hører fra dere!

Vennlig hilsen,
Ole Andre

Jobbtyper

  • Kjøkken

    • - Montering av kjøkken
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb