Jobb-id: 3257899, Registrert: 12.05.2022

* Fortsatt ledig: Tømrerhjelp til å sette opp stendere/rammeverk for 3 vegger

1274 Oslo

Vi ønsker profesjonell hjelp av tømrer til å sette opp stendere/"rammeverk" for 3 vegger hos oss.

1 vegg er på toppen av trappeløpet til 2. etasje, rett ved trappen i 2.etasje. altså trappeløp på den ene siden av der veggen skal stå.
Her skal vi sette opp en lettvegg (normal takhøyde fra 2.etasje siden, men altså trappeløp fra 1. etasje og opp, så høyt på den andre siden), men ønsker hjelp til å sette opp rammen/stendere her, så klarer vi å isolere og sette opp gipsplater etc selv.

De to andre veggene vi ønsker hjelp til å sette opp rammeverket/stenderen til er i 1. etasje stue.
Her ønsker vi å lage et lite rom i det ene hjørnet av stuen,
men her er det veldig høyt under taket på det høyeste,
derfor ønsker vi profesjonell hjelp til å sette opp selve rammeverket/stendere etc her også. Men kle veggene med isolasjon og gips regner vi med å klare selv her også, men tar gjerne imot tilbud på både hjelp med alt av veggene og pris på hjelp med bare rammeverket til vurdering.
Her tenker vi at det er fornuftig å bygge en hemsløsning fra normalhøyde på veggen over 2/3 av rommet. Fra den laveste siden av skråtaket som er over, til over et vindu som er på ytterveggen. Den ene veggen skal da gå opp til et skråtak og vil da være 2,40 meter på det laveste og skråne til litt over 4 meter på den høyeste siden. Den andre veggen skal gå fra gulvet og rett opp til det høyeste punktet på taket, der er det litt over 4 meter.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb