Jobb-id: 3268042, Registrert: 24.05.2022

Støpe 2stk mur i hage

1464 Fjellhamar

Vi ønsker hjelp til å støpe 2 stk murer i hagen.

Mur 1 (langs hekk på bilde 1): det skal støpes en såle samt en støttemur sånn at vi kan fylle på og rette av plenen langs hele hekkens lengde (ca 8 meter). Muren skal ha en høyde tilsvarende plenens endelige høyde minus 20cm. Muren blir ikke synlig etter avretting av plenen så dens ytre utseende er ikke vesentlig. Må være sterk nok til å holde masser fra plenen tilbake.

Mur 2 (langs fjellet på bilde 2): det skal støpes en såle samt en mur som skal være ca 70cm over endelig høyde på plenen. Sålen og muren er ca 10 meter lang. Det skal etableres et blomsterbedd innenfor muren mot fjellet (dette gjør vi selv). Murens flate mot hagen og på toppen vil være synlig og dens ytre utseende er derfor vesentlig. Murens kanter på toppen skal ha 45 grader for å unngå skarpe kanter.


Vi ønsker at såler og mur skal støpes i betong.
Muren som blir synlig skal ikke behandles i etterkant (pusses, slemmes, males eller lignende) så vi ønsker at det endelige resultatet av støpingen blir så pen som mulig. Her er det for eksempel viktig å benytte glatt forskaling og at formstagene (som gjerne blir synlig) bør plasseres symmetrisk og rett.

Befaring er nødvendig.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb