Jobben ble utført på Mittanbud

Utbedring av grunnmur/krypkjeller

Huset fra 1968 viste seg å ha bygningsmasse fra 1923 (rundt 38 m2). Denne delen av huset har stein som grunnmur, med murpuss på utsiden. Erstatningssummen vi har fått er ikke tilstrekkelig til full utgraving og ny grunnmur, men jeg tenker utbedring av eksisterende masse bør være mulig. Flytende gulv bør vel være et fullgodt alternativ her? Dette er hva jeg ser for meg: • Grave ned slik at jeg har minst 40 cm under nåværende etasjeskille • Støp langs/mellom eksisterende grunnmur, som består av stein med murpuss på utsiden. Dette for å forhindre videre sig, samt redusere faren for skadedyr. • Drenerende masse (leca/pukk) • XPS + duk • Fjerne deler av laft som er råtten. Laske på 2*6 for å forsterke "bunnsvill" • Flytende gulv/støp med varmekabler Graving og elektriker kan jeg ta meg av. Resten vil jeg helst ha pris/tilbud på. Det er lukket ned til kjeller akkurat nå, men jeg har flere bilder som viser tilstand og omfang dersom det skulle være aktuelt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 28. mai 2022, under kategorien Mur og betong, Grunnmur/Såle og Utgraving/Planering i Stavanger

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste