Jobben ble utført på Mittanbud

Bygge tilbygg, renovere bad og pusse opp kjøkken

Vi vurderer å bygge ut boligen ca 2 meter ut fra nåværende yttervegg, og samme bredde som i dag (ca 7 meter,) hvor tilbygg skal inneholde stue og spisestue. Vi tenker da å få inn dobbel balkong skyvedør, et lite vindu og et stort vindu (noe lignenede i størrelse som skyvedøra) på den nye veggen. Ønsker også samtidig å ettermontere snøstoppere på alt av tak på huset og garasjen. Det er ønskelig å rive en vegg på stuen, for å få åpen stue/kjøkken løsning. Bytte alle rør på kjøkkenet, og nye veggoverflater. Kjøkkeninnredning kan vi kjøpe og montere selv. Om mulig vil vi også bytte ut nåværende peisovn, med en litt større en. Alt av gulv kan vi legge selv om dette utgjør mye på pris. Badet ønskes totalrenovert, da vi tror det er fra 1978. Vi vil ha baderomsveggplater på veggene, sette inn et mindre vindu, vegghengt toalett, og dusjhjørne. Enten flis eller gulvbelegg på gulvet. Og legge nye varmekabler da de som er der i dag ikke virker noe særlig. Ved interesse for jobben, ta kontakt for befaring. Jeg er helt fersk på store prosjekter som dette, så jeg vet ikke i hvilken ende man må starte mtp bank, kommune, byggfirma osv.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. jun 2022, under kategorien Snekker, Rørlegger, Tilbygg til eksisterende bolig og Entreprenører i Verdal

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste