Jobb-id: 3284372, Registrert: 11.06.2022

Bygge tilbygg, renovere bad og pusse opp kjøkken

7657 Verdal

Vi vurderer å bygge ut boligen ca 2 meter ut fra nåværende yttervegg, og samme bredde som i dag (ca 7 meter,) hvor tilbygg skal inneholde stue og spisestue.
Vi tenker da å få inn dobbel balkong skyvedør, et lite vindu og et stort vindu (noe lignenede i størrelse som skyvedøra) på den nye veggen.
Ønsker også samtidig å ettermontere snøstoppere på alt av tak på huset og garasjen.

Det er ønskelig å rive en vegg på stuen, for å få åpen stue/kjøkken løsning. Bytte alle rør på kjøkkenet, og nye veggoverflater. Kjøkkeninnredning kan vi kjøpe og montere selv. Om mulig vil vi også bytte ut nåværende peisovn, med en litt større en.
Alt av gulv kan vi legge selv om dette utgjør mye på pris.

Badet ønskes totalrenovert, da vi tror det er fra 1978. Vi vil ha baderomsveggplater på veggene, sette inn et mindre vindu, vegghengt toalett, og dusjhjørne. Enten flis eller gulvbelegg på gulvet. Og legge nye varmekabler da de som er der i dag ikke virker noe særlig.

Ved interesse for jobben, ta kontakt for befaring. Jeg er helt fersk på store prosjekter som dette, så jeg vet ikke i hvilken ende man må starte mtp bank, kommune, byggfirma osv.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Rørleggertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

  • Større prosjekter

    • - Tilbygg til eksisterende bolig

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb