Jobben ble utført på Mittanbud

Maling av hus

Maling av gavlvegger på liten enebolig i Ås i Akershus. Huset er 9m bredt og har full høyde bare i 1. etasje. Takvinkel 45 grader, så spissen opp er ca 7 m over bakken, som bildene viser. Det er kun gavlveggene det ønskes pris på. Følgende skal legges til grunn: Grundig vasking med kraftvask (ikke høytrykkspyling). Soppvasking. Skraping av løs maling. Tid til tørking før maling. Grunning med VISIR på bart treverk. Flekkmaling med Jotun Drygolin. Et strøk Jotun Drygoling extrem til slutt. Vindskier skal males med øvre bord og dekkbord i rødt, undre bord hvitt. Fargen er rød VILLVIN.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 13. mar 2012, under kategorien Malingog ble utført av JAMA BYGG - OPPUSSING OG RENOVERING i Ås

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte JAMA BYGG - OPPUSSING OG RENOVERING for å utføre jobben

JAMA BYGG - OPPUSSING OG RENOVERING har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Maling av hus

grei pris. Fikk jobben gjort raskt. Virket uerfaren med malingsarbeid. Ikke nøye nok med grunnarbeidet. Jeg ga en veldig spesifisert beskrivelse Men måtte likevel følge godt med for å da du ok resultat. Hyggelige folk Men snakker dårlig norsk.

Skrevet av Per

april, 2012

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste