Jobb-id: 509556, Registrert: 7.06.2012

* Fortsatt ledig: Nytt tak på lite sveitserhus

3478 Nærsnes

Vi har et lite sveitserhus fra år 1901. Det er på 45 kvadratmeter i grunnflate. Jeg kan sende målsatte tegninger av huset på mail om ønskelig. Taket er uisolert i dag. Vi ønsker å legge det om, ,isolere og legge ny stein. Huset er bygget i en vinkel, det betyr at det er gradrenner å forholde seg til. Det er svært lavt under taket inne på loftet. Vi kan ikke isolere nedover innenfra. Vi vil isolere men ønsker ikke at isolasjonen bygger så mye at vindskiene blir for kraftige i forhold til det lille smale huset. Vi kan eventuelt ta ned gammel stein selv. Sannsynligvis må det byttes deler av takåsene på grunn av råte, nytt undertak i tillegg til isolasjon, sløyfer, lekter og stein. I dag er det tekket med betongtakstein fra ca 1950. De skal ikke gjenbrukes. Det er heller ikke takpapp under steinen i dag.

Jobbtyper

  • Industri og blikkenslager

    • - Taklegging/-Reparasjon
  • Snekker / Bygningshåndverkere

  • Større prosjekter

    • - Taklegging/-Reparasjon
Jobben ble utført av:

MARTINSEN BYGG

Pålitelige, arbeidssomme og løsningsorienterte folk, kom til avtalt tid hver dag til tross for sprengkulde! Tok ned gam. takbelegg, rep.gamle råteskader, la nytt tak med underlagspapp, sløyfer, lekter og stein. Gradrenner, takrenner, nedløp og stigetrinn, alt pent utført. Utførte arbeid på 100 år gammelt sveitserhus med respekt for husets karakter og detaljer. Arbeidet levert til avtalt tid og pris. Ryddet flott opp underveis. Nesten 100% fornøyd
Evaluering:
Karin, Nærsnes 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb