Jobb-id: 517389, Registrert: 16.07.2012

Rørlegger søkes til nytt bad og kjøkken

1365 Blommenholm

Skal etablere bad og kjøkken i ny leilighet. Det har tidligere vært kontorer men den gjøres om til leilighet i disse dager.

Det er vann og avløp til toalett og vask der i dag, og det boder under leiligheten slik at en kan koble til dette fra undersiden, da det skal flyttes litt rundt på ting. Kjøkkenet blir mot badromsveggen, så det er snakk om ganske korte avstander.

Jeg besørger all hulltaking evt kjerneborring og diverse. Er selv elektriker, og har innkjøpspriser på vvs utstyr via grossist, så jeg ønsker en pris på oppdraget helst både med og uten materiell. Dersom prisen er ok er det fint å forholde seg til materiell som håndtverker leverer, men ikke dersom det er 400% påslag...

Befaringer kan gjennomføres når som helst kommende uke, jeg trenger ca 30-60min forvarsel!

Håper på rask tilbakemelding fra seriøse aktører!

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

ANSNES AS

MEGET BRA! Grunnet dårlig tid og forglemmelse fra min side, hastet det med å få tak i rørlegger. Ansnes kom på befaring og var veldig grundig og ga et meget godt førsteinntrykk. Jeg hadde såpass hastverk at jeg måtte få noen til å begynne umiddelbart. Jeg valgte å få jobben gjort på service, uten avtalt pris. Jobben ble utført av en meget dyktig kar, og jeg fikk en positiv overraskelse når fakturaen kom. Jeg kommer til å bruke de igjen og igjen!
Evaluering:
Thomas Nesvik 10 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb