Jobb-id: 526333, Registrert: 19.08.2012

Flytting av utendørslysbryter

0659 Oslo

Hei,

vi har en utendørslysbryter som vi har lyst til å få montert innendørs istedet. Til dette trenger vi en dyktig og hyggelig elektriker som kan utføre jobben på en billigst og penest mulig måte etter gjeldende forskrifter. Lysbryteren styrer i dag våre to utelys på vår balkong.

Da vi ønsker like typer lysbrytere innendørs er det ønskelig med lysbryter av merket Elko. Vi ønsker anbud som inkluderer mva., og helst fastpris på oppdraget. Se forøvrig vedlagte bilder av nåværende oppsett. Ny lysbryter monteres på motsatt side av samme vegg.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

2H Elektro AS

Hyggelig og profesjonell elektriker. Kom til avtalt tid, hadde med seg alt av nødvendig utstyr. Gjorde jobben raskt og effektivt. Ryddet etter seg, og var påpasselig med å sjekke at alt fungerte som det skulle. Flott montering og minimale merker etter utført arbeid. Kan anbefales på det varmeste. Meget konkurransedyktige priser. Ved eventuelle senere oppdrag vil vi invitere denne bedriften til anbud!
Evaluering:
Stig, Oslo 11 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb