Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering av bad

Ønsker tilbud på totalrenovering av bad, ca. 4 kvm. Badet er gammelt og vi vil legge ny membran, fikse sluk og rør, flislegge, legge varmekabler, bytte vindu, ny baderomsinnredning, legge ny isolasjon langs yttervegger og installere vifte for ventilasjon.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 14. sep 2012, under kategorien Flislegging, Helrenovering av bad, Rørlegger og Snekkerog ble utført av AS MAJETIC RØR OG BYGG i Bærum

Website logo

Kunden valgte AS MAJETIC RØR OG BYGG for å utføre jobben

AS MAJETIC RØR OG BYGG har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Totalrenovering av bad

Bedriften var profesjonell under hele renovasjonsfasen (fullstendig renovering av bad på 4 kvadratmeter). De dekket gang og åpne områder med plast og dekke slik at det ikke ble noe skader på gulv, vegger eller støv i hele leiligheten. Badet ble ferdig 2 dager senere enn avtalt, men arbeidet ble bra gjennomført. Det eneste vi kan utsette noe på er til tider manglende kommunikasjon fra firmaet, vi måtte kontakte de for å høre hvordan det gikk.

Skrevet av Elisabeth

des., 2012

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste