Jobb-id: 536988, Registrert: 2.10.2012

Opplegg for nytt kjøkken samt stue (downlights i tak) + trekking av ledninger

1181 Oslo

Vi ønsker tilbud på elektrikerarbeider knyttet til nytt kjøkken og renovering av stue
Opplegg for:
oppvaskmaskin, kaffemaskin med varmeskuff, steketopp, stekeovn, mikro, kjøleskap, fryseskap +8 downlights belysning under skap med stikk
og downlights i tak: 4(kjøkken), stue:8+6
Snekker ordner spor for skjult opplegg.
Ønsker fjernstyring på lys (Elko pluss / wireless el. tilsvarende).
Ser for oss at takbelysningen deles i 5 soner (kjøkken én sone pluss 4 soner i stuen) (samt da én sone for lys under overskap). Ser også for oss LED-lys i sokkellist.
Stikk kjøkken: 3 doble under overskap i kjøkken
Stikk stue: 6 doble + ved TV-benk: 6 stikk i én, ved skatoll: 6 stikk i én.
Det skal også legges varmekabler (i utgangspunktet har parkettleverandøren ordnet elektriker til selve montering, men fremføring av ledninger ønskes, ca 50 kvm fordelt på to soner). Gi gjerne et tilbud på selve varmefolien også så kan vi sjekke med gulvleggerne om det er greit at jobben gjøres av dere.

Sikringsskap må oppdateres i forbindelse med jobben (i kjeller, lett tilgjengelig med tanke på opptrekk av ledninger. Se bilde for innmat)

Vedlegg

Jobben ble utført av:

ELEKTRO-INSTALLASJON DRAMMEN AS

Her var det mye som ikke var bra. De brukte ca 3 måneder lengre tid enn avtalt. Vi skulle øke inntaket som bare ble tull og det endte med at jeg selv måtte ta kontakt direkte med Hafslund for å få klarhet i hva som måtte gjøres. Videre var selskapets kommunikasjon med snekkeren dårlig noe som medførte mange feil. De prøvde å jukse med gullvarmen (la ikke over hele gulvet). Har heller ikke fått sluttmelding med oversikt over arbeid utført.
Evaluering:
Olav Sæter 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb