Jobb-id: 539136, Registrert: 10.10.2012

Elektrisk instalasjon - skifte av hovedsikring i sikringsskap

8028 Bodø

Vi har en enebolig på 80m2 grunnflate over 2 etasjer + loft. I sikringsskapen i 1.etg har vi en hovedsikring som bør skiftes. Den kalles industrusikring, og skal kun betjenes av folk som er kurset i bruk av denne. Jeg har fått opplyst at denne typen sikring ikke er godkjent for montasje nå lenger. Jeg ønsker derfor uforpliktende anbud på skifte av denne hovedsikringen, til en mer moderne og brukervennlig type.

Denne jobben bør gjøres så raskt som mulig, fordi jeg må få e-verket til å stenge av strømmen mens jobben pågår. Hvis det skjer raskt, venter de og kobler til strømmen etterpå. Da slipper jeg med et gebyr til e-verket. Hvis jobben tar lang tid - og e-verket må komme to ganger, får jeg to gebyrer.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

Elektrikern Bodø

Møtte først ikke opp til avtalt tidspunkt, gav ingen info, og jeg fikk først ikke tak i bedriften. Ved andre gangs avtale gikk det greit. Arbeid utført på en god måte, Jeg fikk prisavslag på grunn at rot med første avtale.
Evaluering:
John Magne Knutsen 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb