Jobben ble utført på Mittanbud

Male 2 rom, relativt store, men uten "hele" vegger. HASTER!

To soverom som begge har én vegg med mønstret tapet skal males. Fargen på veggene i dag, samt bunnfargen på tapeten, er lyseblå. Vet ikke om tapetet må tas ned, eller kan males over. Det ene rommet har én vegg nærmest dekket av skap, ellerst store flater med ett mindre vindu. Det andre rommet har én vegg nærmest dekket av vinduer/balkongdør, samt én vegg dekket av skap. Det er mulig at den veggen som i dag er tapetsert skal retapetseres, så vi trenger alternativt anbud på én vegg med tapet. Det haster å få gjort jobben, så det hadde vært fint om det legges til i anbud når det er mulig å få gjort dette.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. jan 2013, under kategorien Maling, Tapetsering og Sparklingog ble utført av Florin Malerarbeid AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Florin Malerarbeid AS for å utføre jobben

Florin Malerarbeid AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Male 2 rom, relativt store, men uten "hele" vegger. HASTER!

Vel utført arbeid! Maleren kom til avtalt tid, var presis og nøye. Han utførte jobben eksemplarisk, og kom tilbake på eget initiativ for å rette på detaljer han selv ikke var fornøyd med. Som bonus jobbet han i helgen for at vi skulle få jobben ekstra raskt gjort! Prisen var ikke avskrekkende, i hvert fall ikke med tanke på servicen og innsatsviljen! Vi vil anbefale Florin til andre, samt benytte oss av dem selv ved en senere anledning!

Skrevet av Kaia

jan., 2013

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste