Jobben ble utført på Mittanbud

Innvendig malerjobb

ANBUD PÅ MALERJOBB. Gang første etasje 7,5 kvm har ny gipset vegger og tak. Vegger som går bort er 4 dører på 210 x 80, vindu 90 x 120 og oppgang trapp til andre etasje. Trappehus er på 150 x 215 og 3,2 kvm. Det er 2 vegger i hver etasje og en liten skråvegg som har ny gips. Det er 42 trappetrinn fra kjeller til loft. Gang andreetasje er vegger og tak gipset, 10 kvm. Det er 6 dører. Rom andreetasje 7,7 kvm gipset vegger og tak. Langvegg 415 cm er 2,3 m og 1,8 m skrått tak. Det er to dører og to vinduer. Ønsker å få sparklet vegger og tak. Tapetsert med miljøtapet på vegger til forsterkning. Malt vegger og tak minimum to strøk evt. Mer ved behov. Malt trapper på begge sider fra kjeller til loft. Det er i dag 2 Lakkerte tretrapper a 14 trinn og en trapp med innfelt gulvbelegg. Rekkverk første til andre etasje og loft har hele sider/flater, kun rekkverk med spiler ned i kjeller. Gjeste toalett 2,3 kvm. Male tak, male tre vegger og tapetsere en vegg på 187 cm lang og 239 høy. Det er 50 x 40 vindu og dør.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 20. feb 2013, under kategorien Maling, Tapetsering og Sparklingog ble utført av KONGSTEINSGATEN RENOVERING AS i Sandnes

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte KONGSTEINSGATEN RENOVERING AS for å utføre jobben

KONGSTEINSGATEN RENOVERING AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Innvendig malerjobb

Leverandøren er svært service innstilt og håndverkerne svært arbeidsomme og tillitsfulle. Arbeider som er utfør er fra sparkling, tapetsering, maling samt gipsing og legging av parket i mellomgang og i trapper. Arbeidet er utført i hennhold til avtale og til avtalt pris. Vi har fått utført mye arbeid til en fornuftig pris. Kongsteinsgaten Malerservice hadde fått enda en stjerne dersom håndverkerne hadde snakket Norsk/ Engelsk.

Skrevet av Terje

mars, 2013

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste