Jobb-id: 565543, Registrert: 28.02.2013

Fjerne 1 lettvegg,oppsetting av 2 lettvegger

0976 Oslo

Se også tegning. En lettvegg skal fjernes (ca 2 meter bred). Panelet på den ene siden av denne veggen skal benyttes som panel på lettveggen som skal settes opp (ca 1,5 meter bred). Den ene døren skal flyttes ca 1 meter med tilhørende vegg evt sette opp en ny lettvegg, må benytte eksisterende panel. Legging av gulv (laminat), listing og tapetsering inngår ikke i dette anbudet, og det vil bli vurdert senere om oppdragsgiver skal gjøre denne jobben selv.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Vegg, gulv og innertak
Jobben ble utført av:

BYGGETJENESTER BOB

Byggetjenester Bob kan i høyeste grad anbefales! Veldig hyggelige håndverkere, nøyaktige, grundige, presise og som leverer topp kvalitet. Dette førte til at vi utvidet oppdraget med de. De fremla også et tilbud som vi oppfattet som konkurransedyktig. Ikke den billigste, men langtifra den dyreste. Det viktigste for valget vårt var tryggheten om at utførelsen av oppdraget var av topp kvalitet. Forventningene er blitt innfridd og vel så det.
Evaluering:
Rune, Oslo 7 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb