Jobb-id: 56690, Registrert: 1.09.2010

Pipebeslag / Pipehatt

3216 Sandefjord

Ønsker pris på ferdig montert pipebeslag i sort utførelse med sort bly bunnen mot takstein og bue på toppen(kan være aluminium men ikke nødvendig). Pipa går litt ca 15 cm forbi mønet men hoveddelen står på sydsiden, så det vil være en vinkel over mønekanten. Høyde fra mønet til kanten av pipa er ca 60 cm. På høyeste punkt fra nedre del til topp av pipa er det ca 140 cm. Takvinkelen er 39-40 grader. Det er dobbeltløpet pipe (ventilasjon/pipe). Bredde er ca 80 og dybde er ca 55. Ettersom pipa ikke er helt rett bør nok beslaget være noe større for å rette opp dette.Målene er IKKE nøyaktige så befaring og ny oppmåling er nødvendig.Pipa har sliten murpuss. Alt som trengs skal være inkl i prisen.Betaler kontant ved levering eller faktura etterskuddsvis hvis dette ønskes (kort forfall aksepteres).Ønsker oppdraget utført innen senest utgangen av september.

Etter akseptert og avtalt oppdrag vil avtalen automatisk annulleres hvis oppdraget ikke er utført innen 14 dager fra avtalens inngåelse!

Jobbtyper

  • Industri og blikkenslager

    • - Pipebeslag, takrenner og snøfangere
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Pipebeslag, takrenner og snøfangere

Vedlegg

Jobben ble utført av:

KODAL BLIKK AS

Utført til avtalt tid og pris. Anbefales.
Evaluering:
Christoffer Håkonsen 1 måned siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb