Jobb-id: 572325, Registrert: 1.04.2013

Nytt inngangsparti/ vindfang, 3,5m2 (Hytte på Haglebu)

3359 Eggedal

Hytta har i dag et overbygget inngangsparti som vi ønsker å bygge om til et vindfang. Jobben vil bestå i og isolere og støpe et gulv på ca 2,00 x 1,70 meter. Dette skal være klart for å legge varmekabel/matte. Det er støpt plate og satt opp en høyde med leca blokker. Denne leca muren må tilpasses ny høyde for ferdig gulv i VF.

Det skal også settes opp to nye yttervegger som gjøres ferdig til å bekles med skiferfliser, utvendig. Settes inn en ny ytterdør.
Innvedig skal det isoleres i tak (25cm) og vegger. Det skal settes opp panel på alle fire vegger og i tak, foring i en døråpning (gammel ytterdør.) Eksisterende ytterdør skal ikke benyttes da denne er hengslet feil vei. En rundstokk som i dag er en del av bæringen, ønsker vi at blir synlig i front av inngang.
Panel på eksisterende vegger og gulv vil bli fjernet, men det må påregnes noe demontering.

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Grunnmur/Såle
    • - Reparasjon av mur
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Jobben ble utført av:

HKM Byggservice

Vi kan klart anbefale HKM Byggservice. Helt fra starten har firmaet fulgt opp og innfridd forventninger. Jobben ble igangsatt og avsluttet til avtalt tid og til avtalt beløp. Kommunikasjonen underveis har vært upåklagelig og vi er godt fornøyd med resultatet. Trenger vi snekker ved en senere anledning, kommer jeg til å ringe HKM Byggservice.
Evaluering:
Trond Fjelnseth 12 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb