Jobb-id: 582763, Registrert: 4.05.2013

Platting til enebolig

0685 Oslo

Vi bor i en enebolig på Oppsal. Huset er bygget i 1962 og terrassen er fortsatt den opprinnelige med store steinheller. Den er vell ca 3-4m x 7-8m. Vi ønsker å bygge en litt større platting slik at den går 2-3m lenger ut i skråningen nedenfor som i dag er ett igjenngrodd blomsterbedd. Det må nok påler til og huset er bygget på fjell.

Vi ønsker noen som kan bidra med forslag til materiale og utseende på plattingen, samt et firma som er trygge på hvorvidt vi må søke om byggetillatelse eller ikke.

Plattingen vil vi ha klar til sommeren og jobben kan begynnes på etter 17.mai.

Gjerne ta kontakt for å avtale befaring.

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Grunnmur/Såle
    • - Reparasjon av mur
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Jobben ble utført av:

KUTUB Jasareic Zekerijah

Vi er kjempefornøyde med jobben Zek og gutta gjorde med terrasse og platting hos oss. God pris, effektive, ryddige og de oppdaterte oss hele veien. Zek kom også med gode løsninger som vi ikke hadde tenkt på bl.a. flytting av trapp og bruk av trinnene til den gamle steintrappa. Vi er allerede i dialog ang andre ting som skal gjøres med huset og hagen. Anbefales! Cathrine
Evaluering:
Cathrine, Oslo 3 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb