Jobb-id: 585512, Registrert: 13.05.2013

Nyoppstartet bedrift ønsker NY hjemmeside + forbedre logo og design

1368 Stabekk

Jeg har en hjemmeside som jeg ønsker å forbedre til litt mer moderne. Ønsker samtidig å gjøre noen små endringer på logo. Hjemmesiden skal være relativt enkel, men moderne. Ønsker å legge inn bilder, referanser linker og samarbeidspartnere. Den eksisterende hjemmesiden har jeg laget selv på vistaprint www.vindoriabygg.com Den nye hjemmesiden bør ikke skille seg alt for mye ut fra den gamle, men er åpen for forslag. Ønsker i første omgang et prisoverslag på hva dette vil koste. Arbeidet kan påbegynnes snarest!

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

KAMY KOMMUNIKASJON AS

Kamy innfrir absolutt alle forventninger! Er superfornøyd med alt! Ny og mer brukervennlig hjemmeside og profesjonelt design! Kamy har også ordnet med domene og ny outlook web mail og nytt og raskere internet på kontoret. Jeg valgte Kamy fordi det virket som et seriøst firma og jeg fikk det beste tilbudet fra de etterfulgt en hyggelig telefonsamtale med hva de kunne tilby. Kamy leverer utrolig god service og meget smarte løsninger! ANBEFALES!!!!!
Evaluering:
Vindoria, Stabekk 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb