Jobb-id: 589484, Registrert: 26.05.2013

Rehabilitering av 4 pipeløp i bygård i Oslo

0171 Oslo

Sameiet Ullevålsveien 53 har behov for rehabilitering av 4 pipeløp slik at de kan brukes som røykkanaler ved vedfyring.

Det er ikke tatt stilling til om de skal rehabiliteres med innvendig foringsrør eller innvendig glidestøp. Brannvesenet krever at oppstillingsvilkår til teglskorsteiner og dimensjonering av skorsteinenes røykkanaler skal ivaretas når rehabiliteringsmetode fastsettes. Utførende entrepenør må dokumentere at rehabiliteringsmetoden som benyttes, ivaretar dette.


Bygården er fra 1897 og består av 5 etasjer + loft og kjeller med tilsammen 15 større og mindre leiligheter. Ikke alle leilighetene er tilknyttet pipeløpene. Noen av leilighetene som er tilknyttet pipeløpene har vedovner, andre har peis.

Alle pipene er teglsteinspiper med rett løp. De er ca. 20 meter lange.

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Pipe/Skorstein
Jobben ble utført av:

FRANCKE BYGG A.s

Francke Bygg A.S har rehabilitert pipeløpene i vårt sameie. De har gjort en utmerket jobb til en meget god pris. De startet opp jobben til avtalt tid. De informerte godt i forkant og under arbeidets gang. Kommunikasjonen med sameiet fungerte godt. De kan trygt anbefales til denne type oppdrag.
Evaluering:
Sameiet, Oslo 9 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb