Jobben ble utført på Mittanbud

Legge nye takstein med alt som hører til ca.96m2

Rive gammelt tak og lekter og evt undertak som må skiftes(planker). Legge nytt undertak lekter og stein,rette opp så taket blir rett. Har vært en liten lekasje imellom ny del og gammel del(bygd for ca.6 år siden.. Nye vind/vannbord og snøfangere rundt hele og nye takrenner. Pipe må det også legges nytt beslag rundt mot takstein. Trapp opp til pipe kan brukes igjen da denne ikke er gammel. Har tittet under takstein og det ser veldig gammelt ut. Huset er bygd tidlig 1800. Ring om evt info. Huset er 1 etg.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. sep 2010, under kategorien Pipebeslag, takrenner og snøfangere, Taklegging/-Reparasjon og Vindskierog ble utført av TL Bygg AS i Sandefjord

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TL Bygg AS for å utføre jobben

TL Bygg AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Legge nye takstein med alt som hører til ca.96m2

Arbeidet ble utført på en tilfredstillende måte. Ting ble oppdaget underveis og vi ble hele tiden orientert om dette. Dette var skjulte feil som ikke kunne sees før demontering. Meget ryddig firma som kan anbefales.

Skrevet av Olav

nov., 2010

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste