Jobben ble utført på Mittanbud

Renovering av bad i leilighet - Oslo

Ønsker tilbud på renovering av bad, ca. 6 m2. i blokkleilighet (se bilde nederst). Badet er oppusset sist i 1994. - Rive innredning og fjerne fliser på gulv og vegger inkl. bortkjøring - Fjerne badekar og lage dusjhjørne. - Undersøke fall til sluk og eventuelt støpe nytt gulv - Legge membran, sparkle og flise - Våtromsplater på vegg der det er mulig - Ønsker spotter i tak - Montering av baderomsinnredning som vi kjøper selv. - Åpen for tilbud på fliser etc. Ønsker befaring og tilbud. Vi overtar leiligheten 15. mars - befaring er ønskelig å tett opp mot denne dato som mulig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 2. mar 2014, under kategorien Flislegging, Helrenovering av bad, Rørlegger og Snekkerog ble utført av AS MAJETIC RØR OG BYGG i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte AS MAJETIC RØR OG BYGG for å utføre jobben

AS MAJETIC RØR OG BYGG har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Renovering av bad i leilighet - Oslo

Denne bedriften gjorde et meget godt inntrykk på befaring og prisen var også svært konkurransedyktig. Har hatt god kommunikasjon med arbeidsleder Denis hele veien. Sluttresultatet ble vi svært fornøyd med, og vi valgte også Majetic Rør og Bygg når vi skulle gjøre oppgraderinger andre steder i leiligheten.

Skrevet av Trond

nov., 2014

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste