Jobben ble utført på Mittanbud

nettside med oversikt over tilbud fra forskjellige nettbutikker

Jeg trenger hjelp med en nettside hvor målet er å samle tilbud på varer fra forskjellige nettbutikker, spesielt utenlandske som tilbyr fri frakt til Norge. Nettsiden er ikke en nettbutikk selv, men finner og presenterer varer fra andre nettbutikker.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. aug 2014, under kategorien Annet (Web / IT) og Nettsideog ble utført av DOMINUSOFT AS i Grimstad

Website logo

Kunden valgte DOMINUSOFT AS for å utføre jobben

DOMINUSOFT AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

nettside med oversikt over tilbud fra forskjellige nettbutikker

Jeg hadde egentlig gitt opp prosjektet mitt når jeg mottok DominuSoft AS sitt svar på anbudet mitt. De viste tidlig at de hadde forståelse for mine ønsker og behov og at de var villige til å hjelpe meg til en konkurransedyktig pris. Vi har nå jobbet sammen i snart 6 måneder og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av partner, Klaus og gjengen er profesjonelle, har god teknisk innsikt og forstår kundenes behov på en bra måte.

Skrevet av Simen

jan., 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste