Jobb-id: 711029, Registrert: 25.08.2014

Innvendig maling av leilighet

1359 Eiksmarka

Det er en leilighet som skal males innvendig (vegger og tak). I dag er det hvite vegger hvor noen områder er tilsmusset av heksesot. Fargen som skal påføres blir i all hovedsak hvit/gråhvit. Arealet som skal males er på ca. 115 m2 (boflate), som består av stue, hall, 3 soverom og kjøkken + tak på 2 bad. Leiligheten er møblert og bebodd.
Romareal:
Stue: 43,8 m2
Hall: 17 m2
Soverom 1: 17,4 m2
Soverom 2: 9 m2
Soverom 3: 9 m2
Kjøkken/spisestue: 18,9 m2

Kun tak som skal males på badene:
Bad 1: 6,9 m2
Bad 2: 7 m2

Litt Sparkling må påregnes p.g.a. skruehull, samt noen få korte sprekker mellom tak og vegg. Jeg mener at de fleste veggene er av mur, bortsett fra skillevegger i soverom er gipsplater, hvis dette er av betydning.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

EL GRECO BYGG AS

El Greco har utført en utmerket jobb hos oss. Maling (+nødvendig sparkling) av vegger og tak i vår leilighet på 140 m2. Vi hadde ingen ting å klage på, - alt var utført profesjonelt og til avtalt tid/pris. Hyggelig kommunikasjon med El Greco under de 3 dagene arbeidet ble utført. Mindre korrigeringer som undertegnede kom på under veis, var ikke noe problem. Vi anbefaler firmaet til andre uten tvil.
Evaluering:
Tore Andreas Rustad 2 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb