Jobben ble utført på Mittanbud

Ny varmtvannsbereder + lekkasjestopper

Eksisterende varmtvannsbereder er plassert i skap under kjøkkenbenk, skal skiftes ut. Ny bereder skal plasseres på vegg i bod ved siden av kjøkken. Boden er et smalt rom (ca 70 cm bredt) som ligger mellom kjøkken og bad. Her står vaskemaskin. Det finnes allerede rør for varmtvann som går mellom kjøkken og bad, det er også tilførsel av kaldtvann pga. vaskemaskinen. Jeg tror derfor ikke det skal være nødvendig å legge nye rør mellom rommene. Ønsker for ny varmvannsbereder: Må henges på vegg, størrelse ca 75-80 liter. Det skal også installeres watersafe lekkasjestopper der sensorledningen bør dekke både boden og kjøkkenskapet (burde være uproblematisk å borre og trekke sensorledningen gjennom veggen fra bod til kjøkken). Vennligst oppgi pris som inkluderer oppmøte, arbeidstid, bereder, lekkasjestopper, rør/deler for påkobling av ny bereder til eksisterende vannrør, demontering av gammel bereder, avfallshåndtering, moms, og eventuelt andre forventede kostander.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 29. sep 2014, under kategorien Rørlegger og Varmtvannsberederog ble utført av Skedsmo Rørleggerbedrift As i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Skedsmo Rørleggerbedrift As for å utføre jobben

Skedsmo Rørleggerbedrift As har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Ny varmtvannsbereder + lekkasjestopper

Fornøyd med utførelsen av arbeidet. Ryddig kommunikasjon: både på forhånd om anbud/pris og avtale om tid, og med rørlegger underveis i jobben. To små ekstra utskftninger av rør/kobling som ikke inngikk i anbudet ble også gjort på oppfordring fra rørlegger. Denne anmeldelsen skrives før faktura er mottatt, men da jobben var ferdig var vi enige om hva som var "ekstra" så jeg forventer enighet om faktura.

Skrevet av Martin

okt., 2014

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste