Jobben ble utført på Mittanbud

Sparkling og tapetsering i bygårdsleilighet

Har en utfordring til en dyktig håndverker med kunnskap om tapet, sparkel og maling. Er i sluttfasen av et oppussingsprosjekt i egen leilighet, og trenger en fagmann til å sluttføre arbeid med sparkling og tapet. Som minimum trengs det sparkling eller tapetsering på spotkasser, områder rundt vinduer og dører, før det kan males. Ønsker også vurdering på om andre områder bør tapetseres og/eller sparkles for å få et flott sluttresultat. Ta kontakt, så avtaler vi en befaring.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 25. nov 2014, under kategorien Tapetsering og Sparklingog ble utført av CITY DEKORASJON AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte CITY DEKORASJON AS for å utføre jobben

CITY DEKORASJON AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Sparkling og tapetsering i bygårdsleilighet

Samarbeidet med Citydekorasjon AS har vært en sann glede, fra start til slutt. Ikke bare kom de med det beste tilbudet, de leverte også fantastisk faglig kvalitet og super service. De har god tid til deg som kunde, er hyggelige, og følger opp avtaler til punkt og prikke. Hos meg har de lagt flere lag sparkel og to strøk maling. Kvaliteten på arbeidet var svært tilfredsstillende, og arbeidet ble ferdigstilt før tiden. Alt i alt VELDIG fornøyd!

Skrevet av Vegard

des., 2014

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste