Jobb-id: 753983, Registrert: 7.02.2015

Regnskapsfører søkes snarest!

1364 Fornebu

Søker en regnskapsfører som jobber selvstendig i Asker/Bærum området og som har vært i yrket lenge. Ikke et stort firma. Jeg er avhengig av god dialog, kapasitet og at arbeidet utføres før frister.

Jeg har et enkeltmannsforetak, men med tiden vil jeg registrere et AS hvis det er å anbefale. Jeg har allerede en regnskapsfører/regnskapsbyrå som fører frem til April, som er betalt. Men hvis ønskelig så flytter vi over regnskapet tidligere. Jeg er en ryddig person som er svært pliktoppfyllende når det gjelder å levere slik regnskapsføreren ønsker. Men jeg må ha en person som er selvgående, og fleksibel.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

EASY ACCOUNTING OSLO AS

PG Regnskap er virkelig å anbefale! Jeg har brent meg på to tidligere regnskapsførere, og jeg kan ikke si at tilliten min var særlig høy når PG Regnskap kontaktet meg. Jeg har betalt skyhøye beløp, og hatt dårlig oppfølging fra de to andre. Det er rett og slett ikke et problem hos PG Regnskap. Jeg har til og med fått masse tips vedr. bedriftsutvikling. De har kompetanse på andre områder også, og de har svar på alle spørsmål. Jeg går ingen steder!
Evaluering:
Kaja M 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb