Jobben ble utført på Mittanbud

Revisjon av bruk av offentlig tilskudd

Tilskudd til restaurering av verneverdig bygning. Tilskudd 277 000. Oppdragsgiver er privat. Trenger revisjonsattest for at pengene er brukt i samsvar med forutsetningene. Regnskap som sendes inn, leveres på én oversikt med 8 hovedposter som resultat. Oversikten skal vise godkjent finansieringsplan og forbruk for de enkelte hovedpostene. Regnskapet er ført på Uni Økonomi etter hovedpostene. Ferdig regnskapsperm inneholder Resultat - Balanse - Hovedbok / Reskontro - Posteringsliste - Bilager - Bankutskrifter - Retningslinjer for prosjektet. Regnskapet avsluttes når prosjektet er gjennomført. Det skal ikke foretas oppgjør for ligning eller for årsregnskap.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. feb 2015, under kategorien Revisjonog ble utført av NYE GLOMMEN REVISJON AS i Deatnu - Tana

Website logo

Kunden valgte NYE GLOMMEN REVISJON AS for å utføre jobben

NYE GLOMMEN REVISJON AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Revisjon av bruk av offentlig tilskudd

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som NGR AS utførte. Dette var et privat regnskap. Spesielt viktig var det da for oss at revisor kunne prioritere denne jobben mellom alle offentlige oppgaver i en travel oppgjørstid for bedrifter. Jobben ble utført hurtig ig greit.

Skrevet av Toralv

mai, 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste