Jobb-id: 756640, Registrert: 17.02.2015

Kontroll av elektrisk anlegg i 13 leiligheter og fellesområde

0553 Oslo

Borettslag med 13 leiligheter. Vi ønsker tilbud på pris for kontroll av elektrisk anlegg i 13 leiligheter og fellesområde. Elektriker fyller ut skjema over eventuelle feil pr leilighet, og fellesområdet. Hver enkelt andelseier blir ansvarlig for å rette opp sine mangler, innenfor en gitt frist, med kvittert skjema til styret. Om andelseiere velger å bruke samme firma til utbedringer som borettslaget har til kontrollen er opp til den enkelte. Eventuelle utbedringer på fellesområde vil bi gitt til firma som utfører kontrollen. Siste det var kontroll, ca 1999, brukte flertallet samme firma. Brettslaget var totaltrenovert i 1987.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

FRANCKE BYGG A.s

Francke Bygg gjorde ikke befaringen selv, men satte ut oppdraget til "Gnisten". Selve befaringen gikk greit. Men vi var ikke fornøyd med rapporten. Den var håndskrevet, og vanskelig å tolke for meningmann mht. om hva som var "pålagt" og hva som var "ønskelig" å utbedre. Firmaet ble forespeilet å få hele jobben om de leverte rapport i et bedre format (fikk mal tilsendt). Dette var de ikke interessert i. Vi er derfor misfornøyd med totalresultatet
Evaluering:
Karin, Oslo 7 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb