Jobben ble utført på Mittanbud

Hagearbeid - grave opp hage, legge grus og støpe såle til søppelskur

Hei! Sameiet ønsker å utbedre et mindre hageområde til å inkludere to parkeringsplasser, samt et mindre søppelskur. Se bilder for detaljer, og mål. Det vi trenger hjelp til er følgende: Grave opp hagen med ca. 30-40cm. Legge en beskyttende duk/veiduk for å redusere ugress og løvetann til å vokse igjennom (ikke hvit, skaper for mye lys). Deretter ønsker vi å legge et lag med pukk, ca 20-30cm, så et lag med grus/småstein som et avsluttende lag. Mål av området følger vedlagt, men er ca. 10m langt, og 5.4m bredt. Samtidig vil vi bygge et mindre gjerde rundt tre søppeldunker vi har stående. Samtidig må det støpes et fundament/såle til søppelkassene. Søppelskuret vil være 260cm bredt, og 90cm dypt. Høyden er ca. 125cm (avklares senere ved avtale). Skuret har vi også mulighet til å sette opp selv, om noen kun ønsker å ta på seg hagearbeidet og støping av sålen som søppelkassene skal stå på. Vi forventer at firmaet/personen som påtar seg oppdraget står for innkjøp av materialer, og har utstyret som skal til for å ferdigstille prosjektet. Vi har parkering tilgjengelig i bakgård, slik at det ikke er problem med parkering når arbeidet utføres. Ved spørsmål, ta kontakt Vedlagt følger 4 bilder, slik vi ønsker det skal se ut. I dag er det relativt frodig gress på plenen, med en mindre hekk. Det er ingen trær på det aktuelle området, og skal være enkelt å grave på området. Ta kontakt for en hyggelig hageprat.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. jun 2015, under kategorien Entreprenører og Utgraving/Planeringog ble utført av SORDAL PROSJEKT AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte SORDAL PROSJEKT AS for å utføre jobben

SORDAL PROSJEKT AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Hagearbeid - grave opp hage, legge grus og støpe såle til søppelskur

Meget godt fornøyd med resultatet etter at vi benyttet Sordal Prosjekt for et mindre utendørsprosjekt i Oslo. Alt ble levert på tid. Enkelt og rask service.

Skrevet av Wilhelm

okt., 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste