Jobb-id: 803490, Registrert: 5.06.2015

Hagearbeid - grave opp hage, legge grus og støpe såle til søppelskur

0259 Oslo

Hei!

Sameiet ønsker å utbedre et mindre hageområde til å inkludere to parkeringsplasser, samt et mindre søppelskur. Se bilder for detaljer, og mål.

Det vi trenger hjelp til er følgende:

Grave opp hagen med ca. 30-40cm. Legge en beskyttende duk/veiduk for å redusere ugress og løvetann til å vokse igjennom (ikke hvit, skaper for mye lys). Deretter ønsker vi å legge et lag med pukk, ca 20-30cm, så et lag med grus/småstein som et avsluttende lag. Mål av området følger vedlagt, men er ca. 10m langt, og 5.4m bredt.

Samtidig vil vi bygge et mindre gjerde rundt tre søppeldunker vi har stående. Samtidig må det støpes et fundament/såle til søppelkassene. Søppelskuret vil være 260cm bredt, og 90cm dypt. Høyden er ca. 125cm (avklares senere ved avtale). Skuret har vi også mulighet til å sette opp selv, om noen kun ønsker å ta på seg hagearbeidet og støping av sålen som søppelkassene skal stå på.

Vi forventer at firmaet/personen som påtar seg oppdraget står for innkjøp av materialer, og har utstyret som skal til for å ferdigstille prosjektet. Vi har parkering tilgjengelig i bakgård, slik at det ikke er problem med parkering når arbeidet utføres.

Ved spørsmål, ta kontakt

Vedlagt følger 4 bilder, slik vi ønsker det skal se ut. I dag er det relativt frodig gress på plenen, med en mindre hekk. Det er ingen trær på det aktuelle området, og skal være enkelt å grave på området.

Ta kontakt for en hyggelig hageprat.

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Utgraving/Planering
  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Maskinentreprenører

    • - Utgraving/Planering
Jobben ble utført av:

SORDAL PROSJEKT AS

Meget godt fornøyd med resultatet etter at vi benyttet Sordal Prosjekt for et mindre utendørsprosjekt i Oslo. Alt ble levert på tid. Enkelt og rask service.
Evaluering:
Wilhelm, Oslo 8 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb