Jobben ble utført på Mittanbud

Elektrikerarbeider i Havnabakken på Nordberg

Følgende utbedringer skal gjøres: Lampe på badet må byttes da den har en stikkontakt. Infratek har gitt beskjed om dette. En stikkontakt i stue må byttes, da en bit av dekselet har gått i stykker. To nye stikkontakter i taket i stuen ønskes montert. Den ene er helt ny, den andre er et sted hvor det allerede er en strømskinne som må demonteres. Dessuten ønskes sjekket tilkoblingen til en lampe i gangen, da pæren her har en tendens til å gå veldig ofte.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 31. aug 2015, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus for å utføre jobben

STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Elektrikerarbeider i Havnabakken på Nordberg

To mann fra Storm Elektro kom presist til avtalt tid og gjorde en strålende jobb hos meg. Oppfølging av rapport fra Infratek samt oppkobling av to nye stikkontakter, reparasjon av gammel stikkontakt og sjekk av eksisterende taklampe, alt utført på en hyggelig og profesjonell måte. Pris i henhold til avtale. Jeg kan på det sterkeste anbefale Storm Elektro.

Skrevet av John

okt., 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste