Jobb-id: 861271, Registrert: 15.10.2015

Doffin - Konkurranse med forhandling for kjøp og vedlikehold av web-basert energioppfølgingssystem (EOS-system)

2773

Omsorgsbygg Oslo KF skal anskaffe et web-basert energioppfølgingssystem (EOS-system) for å overvåke, registrere, rapportere og analysere energiforbruk og effekthistorikk i eiendomsporteføljen.
EOS-systemet skal bidra til økt bevissthet og kontroll rundt eget energiforbruk, og skal gjennom detaljert overvåkning av forbruket kunne avdekke og synliggjøre muligheter for energiøkonomisering. I tillegg skal systemet kunne dokumentere hvilke energisparetiltak som gir gode og varige besparelser. Dette skal sammen bidra til forbedret kvalitet og ytelse ved drift av bygninger.
EOS-systemet skal leveres med leverandørens standardpakke av rapporter og visninger i form av tabeller og diagrammer. Når oppdragsgiver skal ta EOS-systemet i bruk, skal alle bygg være integrert i systemet med full funksjonalitet.
Porteføljen som skal etableres i EOS-systemet omfatter alle Kunden sine 608 eiendommer som har strømanlegg, og skal grupperes i team. Dette fordi forvaltning, drift og vedlikehold av foretakets eiendommer er inndelt i 12 team.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb