Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Rive 80 talls innebygd peis og monter ny gulvstående

80 talls teglsteins innmurt peis skal rives. Pipe pusses og males. Dagens innmurte peis er større enn moderne gulvstående peis slik at det på resterende gulv må legges skifer. Veggen må det legges lik tapet som nå der det kommer mer vegg til syne og males. Taket er i dag malt furu og det blir mer tak etter at peisen er revet. Der må taklekterene forlenges, sparkles og hele taket males. Ønsker pris inkludert all jobb (også montering av ny gulvstående Peisovn) men uten materialer. PS! Jeg jobber i Skatteetaten og ønsker IKKE spørsmål som: med eller uten faktura eller lignende! Oppstart er ønskelig umiddelbart etter påske.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 7. mar 2016, under kategorien Snekker, Flislegging, Mur og betong, Maling, Tapetsering og Peis/Kaminog ble utført av STORMYHR PEIS & EIENDOMSSERVICE i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte STORMYHR PEIS & EIENDOMSSERVICE for å utføre jobben

STORMYHR PEIS & EIENDOMSSERVICE har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

* Fortsatt ledig: Rive 80 talls innebygd peis og monter ny gulvstående

En meget hyggelig mann som jobber ihuget og hardt og som gjør alt han kan for kundene sine. Maken til service skal du lete lenge etter. Vi vil ikke nøle med å bruke dette firmaet til andre oppgaver. Han har gode priser på sine tjenester og du får virkelig valuta for pengene!

Skrevet av Ronny

mai, 2016

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste