Jobben ble utført på Mittanbud

Doffin - Trykking av plakater, kart, hefter og foldere

Ruter ønsker avtale med en fast samarbeidspartner innenfor trykk av plakater, kart, hefter og foldere. Det er primært ønskelig med offset-trykk. Ruter benytter plakater til kampanjer og informasjon om bord i T-banevogner, busser, trikker og båter. Vi utgir også årlige oppdateringer av besøkskart, både som stort brettekart og som minifolder (Z-card). I tillegg har vi behov for brosjyrer, foldere, blokker med ark for avriving og andre småtrykksaker. For eksempel distribueres Ruters brosjyren Reisegaranti i alle vogner og busser. Forbruket av disse var i fjor ca. 100 000 ex. Ruter opplever imidlertid en nedgang i etterspørsel etter papirbasert informasjon, mens digitale medier øker.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. des 2015, under kategorien Folder, Kataloger (Trykkeri), Limfreste produkter, Omslagsmapper, Plakater og Spiraliserte produkter

Website logo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste