Jobb-id: 900578, Registrert: 12.02.2016

Skifte vinduer og dører på hytte

3145 Tjøme

Oppdatert mandag 15.2.2016: Vi har overtatt en hytte fra 60 tallet med ett lags glass (vinduer) i stua montert direkte mellom bjelker. Vi ønsker å bytte disse med moderne isolerte fastkarm vinduer.

Det er en sti-adkomst på ca. 150 meter til hytta. Alle vinduene bortsett fra ett vender mot vest, (se bildet) og hele glassrekken skal byttes ut.

Det er til sammen 9 glass som skal byttes i moderne fastkarm vinduer og ferdig montert karmer og listverk. I tillegg 3 dører (en fløydør). Vi ønsker så store lysåpninger som mulig da det er gode utsiktsforhold. Det innebærer at bjelkene mellom vinduene må strippes for gammel utforing slik at vindusmålene derved blir så store som mulig.

Målene (ca) er som følger:
4 vinduer ca. 161x118 (hxb) Sydvestlig del
1 dør 195x90 i glass. Må kunne settes i luftestilling.
4 vinduer ca. 165x110 (hxb) Vest mot terrasse
1 fløydør 200x160. Må ha brems slik at den kan settes i luftestilling.
Mot øst:
1 vindu ca. 140x110 (hxb)
Bytte kjøkkendør. Ønskes med glass i øvre del. Må kunne settes i luftestilling eller ha brems.

For alle: Nye karmer og listverk ferdig montert. Fortrinnsvis ønskes enkle (lite profilering) vinduskarmer i tre. (Opplever at PVC har litt tykke karmdimensjoner).

Opsjon:
I tillegg ønsker vi pris på å få satt inn en ny glassdør i et soverom mot syd der det i dag er et vindu. Samme bredde. Denne må kunne settes i luftestilling uten at døren er åpen.
Veggen er av vanlig tre panel.

Alle mål må kontrolleres, og vi avtaler gjerne besiktigelse.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Jobben ble utført av:

NØTTERØY BYGG AS

Vi er meget fornøyd med jobben som er gjort. Detaljene ble diskutert i forkant, og arbeidet ble gjort akkurat som avtalt og til avtalt tid. Dette til tross for at Nøtterøy Bygg møtte noen overraskelser som tok lenger tid enn de trodde på forhånd. Veldig bra!
Evaluering:
Christian, Tjøme 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb