Jobb-id: 906594, Registrert: 29.02.2016

Rehabilitering av innvendig betongtrapp

3933 Porsgrunn

Ønsker å rehabilitere en innvendig betongtrapp som går fra sokkeletasjen til hovedetasjen. Grunnet lukt under linoleum belegg, har dette blitt fjernet, samt at det har blitt pusset vekk en del avrettingsmasse. Hr også hakket løs litt betong i 3 trappetrinn hvor lukten hadde satt seg litt. Arbeidet vi ønsker tilbud på er å hakke vekk litt mer på disse 2-3 trinnene, slik at vi får vekk mest mulig lukt, og så bygge trinnene opp igjen. Vi er usikre på om vi ønsker å male eller legge teppe i trappen, så utgangspunktet er bare å bygge opp trinnene igjen. Men kan være åpen for tilbud om å lage "fin" overflate på alle trinnene. Grunnet at vi er i prosess med å selge huset vårt, er det snakk om at dette er en hastejobb og bør utføres denne uken (uke 9).

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

BYGG-INN AUKSTIKALNYTE

Bygg Inn gjorde en veldig god jobb på vår betongtrapp. Møtte opp tidlig på dagen, jobbet effektivt og pris var god. Betongtrappen ble veldig fin. Anbefaler gjerne Bygg-Inn Aukstikalnyte.
Evaluering:
Jan, Porsgrunn 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb