Jobb-id: 909772, Registrert: 7.03.2016

maling 25 kvm stue

0172 Oslo

Trenger noen dyktige fagfolk som kan male stuevegger (med stukkatur og rosetter) og tak. Det trengs også litt sprakling og fylling i hull da det har vært hengt opp hyller på ene veggen som har etterlatt seg hull (se bilde). Veggene (kan ikke sees på alle bildene) bærer å preg av flekker og skjolder. Så viktig at veggene blir rengjort før maling samt at resultatet blir helt hvitt.
Vi flytter inn i leiligheten til helgen (12.mars) og skulle helst hatt dette ferdigstilt før helgen. Er du/ditt firma den rette for oppdraget? Firmaet bør stille med hvit maling, koster og noe for å dekke gulv. Fint om dere også har noen små lamper og at dere maler på dagtid da vi ikke har flyttet inn ennå og ikke har fått på plass belysning i stuen.
bud som ikke overstiger 2000kr vil vurderes sterkt
Ingunn

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

CITY DEKORASJON AS

City dekorasjon reddet stua vår og gjorde slik at vi slapp å utsette innflytting. På to dager var den god som ny med nydelig utført sparkel- og malearbeid. Stygge merker, hull og skjolder var borte og vi kan flytte inn som planlagt. Mehmet holdt oss godt informert underveis. Takk for godt samarbeid. Vi vil gjerne benytte de igjen og kan trygt anbefale City Dekorasjon til andre.
Evaluering:
ingunn 3 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb