Jobb-id: 912521, Registrert: 14.03.2016

Opparbeidelse av uteområde i Bogafjell, Sandnes kommune

4324 Sandnes

Vi ønsker tilbud på opparbeidelse av uteområde rundt vårt enderekkehus i Lonasvingen på Bogafjell i Sandnes. Uteområdet går langs med huset fra 1. etg, ned mot underetasjen hvor en på deler av tomten har bygget terrasse. Arealet beliggende i nivå med 1. etg er på 12 m2, langs med huset ned mot grunnetasjen på 36m2 og tomt uten terrasse på grunnplanet på 34m2. Slik det står nå består dette arealet av ifylt jord (øvre plan og langs huset) og villgress på grunnplan. For øvre plan ønsker vi det tilrettelagt med duk nederst som motvirkning av ugress samt nødvendig klargjøring til beplantning (der en senere i prosessen vil diskutere ulike alternativ med den som får oppdraget). Langs med huset ønsker vi en rimelig løsning med grov steinmasse, gjerne noe som blir fint å se på og evt med duk under. Denne steinen kan evt også brukes til å ramme inn det øvre arealet som vi ønsker å beplante. For arealet nede ønsker vi anlagt ferdigplen. Videre ønsker vi også et tilleggstilbud med anlegg av belegningsstein for et begrenset området for arealet på 1. etg, da for ca 4,5m2.
Ønske om tidligs mulig oppstart, men selvsagt regulert etter hva som er best mtp ferdigplenen.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

LANDSNES ANLEGG & TRANSPORT

Solid og grundig arbeid til konkurransedyktig pris. Vi fikk opparbeidet et mindre uteareale, anlagt ferdigplen og laget en mur rundt deler av eiendomen. Vi er svært godt fornøyd med utførte arbeidet.
Evaluering:
Paal, Sandnes 7 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb