Jobb-id: 917428, Registrert: 29.03.2016

Lage terrasse på hytte i indre Østfold (Halden)

1764 Halden

Det skal lages en terrasse til en hytte. Terrassen skal være ca 10 meter lang og 2 meter bred på en side av hytta og gå rundt et hjørne og være ca 6 meter lang og 2 meter bred der. Det er gjort klart med pillarer i Leca ca 1,8 meter fra veggen som terrassen skal ligge på.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

AMPER AGE AS

La meg si det med en gang: denne bedriften anbefaler jeg på det varmeste. Jeg fikk svar straks jeg hadde lagt ut jobben her på Mittanbud, det gikk vel ikke mer enn 10 minutter. Og slik fortsatte det. De kom på befaring samme kveld, selv om jobben var et stykke unna. Et konkret pristilbud på hele jobben kom etter et par dager, og de kunne starte med en gang så snart materialene var kjøpt inn (2 dager) Underveis fikk jeg bilder og spørsmål om hvordan jeg ville ha det (vi bor et godt stykke unna). Jobben ble gjort raskere enn forespeilet. Disse gutta sto på fra tidlig morgen til seint på kveld. Vi er veldig fornøyd med resultatet, som viser godt snekkerhåndverk.
Evaluering:
Jens Møller 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb