Jobben ble utført på Mittanbud

Bmw 2012 - 316D - Hel lakering

Ønsker å få en prisoversalg på hel lakkering av min BMW F30. Bilen har i dag Metalic Blå, men ønsker å få den lakkert til Alpinhvit. Bilen har ikke noe bulker. Har noe riper på venstre framskjerm, førerdør og bakdør, men ikke noe spesielt med riper. Lakkering inni motorrom er ikke nødvendig. Ønsker anbud på mail da jeg ikke alltid er tilgjengelig på telefon. Er ofte tilgjengelig på mail så vil svare ganske fort der om det skulle være spørsmål. Kan evt ringe om det skulle være nødvendig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. apr 2016, under kategorien Lakkeringog ble utført av ROGALAND AUTO AS i Stavanger

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ROGALAND AUTO AS for å utføre jobben

ROGALAND AUTO AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Bmw 2012 - 316D - Hel lakering

Anbefales på sterkeste! Gjorde en helt fantastisk jobb på bilen min til en veldig god pris. Lakkerte hele bilen min fra blå til hvit. Utrolig hyggelige folk som jobber der å vet hva dem driver med. Kunne ikke vært mer fornøyd! Utrolig god service! Ønsker du noe lakkert så anbefaler jeg disse!

Skrevet av Patrick

april, 2016

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste