Jobben ble utført på Mittanbud

Trekke nye kurser fra sikringsskap

Pusser opp leiligheten og har bestilt nytt kjøkken. Trenger nye strømkurser. Forventer nytt kjøkken levert i slutten av Juli måned. Jobben består av følgende (nummerert 1 til 3): 1. Trekke kurs for induksjonstopp 7200W (Siemens EH651TE11E). Er i dag 20A stikk for komfyr der. Kursen deles med varmtvannsbereder i benk og jeg antar dette blir for pinglete. 2. Trenger 16A uttak for integrert ovn (Siemens HB73AA540S). Ovnen monteres i samme skap som induksjonstoppen. Mulige løsningsforslag: A) Ta ut nytt stikk på eksisterende 16A kurs på samme vegg (benyttes i dag av kjøleskap). B) Trekke en ny 16A kurs for dette. C) Omgjøre dagens 20A stikk for komfyr til ett 16A stikk for integrert ovn om dette er mulig (koblingsboks eller noe). 3. Trekke 16A jordet kurs m/ stikk på vegg i bod ved yttergang samt soverom. Merknader: - Aner ikke om eksisterende rør har plass til nye trekk men det er vel heller tvilsomt. Åpent anlegg er antagelig eneste utvei. - Leiligheten har gipsvegger med 2 av ytterveggene i betong. - Bør være plass til 3-4 nye kurser i nåværende sikringskap (se bilde vedlegg)? - Kan vurdere å bytte eksisterende skrusikringer til automatsikringer så fremst det ikke koster skjorta. Vedlegg: - Bilde av sikringsskap - Bilde av tabell eksisterende kurser (sikringsskap) - Planskisse av leilighet med avmerkinger hvor kursene/stikkene ønskes. Er fleksibel med henhold til når jobben kan utføres. Kan sikkert benytte eksisterende kurser midlertidig med nytt kjøkken så fremst man er forsiktig med belastningen. Ser allikevel helst at det er gjort før utgangen av Juli måned.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. jun 2011, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av SPIDER INDUSTRIER AS i Tromsø

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte SPIDER INDUSTRIER AS for å utføre jobben

SPIDER INDUSTRIER AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Trekke nye kurser fra sikringsskap

Spider Industrier AS kontaktet meg så og si umiddelbart etter at anbudet var lagt ut på Finn. De var fleksible med henhold til når arbeidet skulle utføres og gjorde en effektiv og upåklagelig jobb til avtalt pris.

Skrevet av UNKNOWN

aug., 2011

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste