Jobb-id: 952935, Registrert: 19.05.2014

Totalrenovering av bad

0267 Oslo

Hei,

Jeg overtar ny lelighet i Olav Kyrres gt på Skarpsno i Oslo 30 mai. Jeg ønsker primært å totalrenovere badet fra starten av juni. Badet er 163x370 i størrelse og har en takhøyde på 223 cm. Leiligheten ligger i 4 etasje uten heis.

Jeg ønsker først og rive det gamle badet inkludert badekar. Deretter full renovering inkludert membran, varmekabler i gulv, flisligging og rørleggerarbeid for montering av dusj, servant og vegghengt klosett. Detaljplanlegging ønskes gjennomført med valgt entreprenør.

Jeg ønsker kun kontakt fra seriøse firmaer som kan tilby autoriserte håndtverkere med referanser på tidligere utført arbeid.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

BYGGPARTNER ANGERMO AS

Jeg er meget godt fornøyd med jobben som Bygg Partner Angermo utførte. Jobben ble utført ihht gjeldende forskrifter og innen avtale tids- og kostnadsrammer. Pga ferieavvikling tok det litt tid å få gjennomført ferdigbefaringen. Bruker de gjerne igjen.
Evaluering:
Geir Torsteinsen 8 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb